Jämför lån

Ett sätt att spara pengar på är att jämföra olika lånerbjudanden innan man tar ett nytt lån. Faktum är att det kan skilja en hel del mellan olika lånerbjudanden och ska man ansöka om ett privatlån eller bolån så kan det påverka ekonomin i flera år framöver.

Antingen så gör man detta på egen hand genom att gå in på respektive kreditgivares hemsida och löser igenom låneavtalet. Det man bör tänka på är att man får en prick i ett kreditupplysningsföretag varje gång man ansöker om ett lån så det är inte bra att skicka in massor av ansökningar på kort tid. För den som inte vill sitta och jämföra olika lånevillkor själv finns Lånasmart.nu som har gjort det åt sina besökare. Här kan du enkelt få en överblick av vilka lån som passar just din ekonomi bäst. Sedna är det bara gå in på kreditgivarens hemsida och skicka in sin ansökning.

Ett annat sätt att spara pengar är att samla dyra lån och krediter till ett stort lån med längre ränta. Förutom att räntan blir lägre så blir det också betydligt lättare att slippa hålla reda på alla avier. Vi har skrivit ett inlägg om hur du kan spara pengar genom att ta ett samlingslån här.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)